Vi är ett team av innovativa entreprenörer som gillar att hitta nya lösningar på problem ute i fält.

Vi gillar även att jobba med ny teknologi för att presentera bättre arbets- och tillvägagångssätt, minska förbrukningsmaterial och ett effektivare arbetsflöde i Sveriges tunga industri.  

Därför startade vi Aurora Field Innovations (eller ”AFI”) där vi kan ta fram nya lösningar, testa dem ute i fält och ta de mest användbara till våra kunder. På vägen hoppas vi även att hjälpa till med ett mindre klimatavtryck inom industrin och förbättra arbetsmiljön hos våra kunder. 

Vår resa började långt innan AFI. En av våra grundare, Daniel Backman, började med 3D-skanning redan 2013, då ansett som något futuristiskt och komplicerat. Det tog lång tid att utveckla marknadens acceptans för hur mycket mer effektivt och kvalitetshöjande 3D-skanning var för deras arbete.  

Sedan dess har vi utvecklat våra metoder, byggt ut teamet och lagt till flera andra innovativa verktyg. Tillsammans har vi gedigen erfarenhet inom gruva, tung industri, produktionsautomatisering och databearbetning. Och resan har bara börjat! 

Kontakta oss

Vår story